woning te koop klazienaveen

Vindt hier de bouwgrond die voldoet aan al uw wensen en eisen. Ruime entreehal met garderobe en trapopgang naar de 1e verdieping.


Huis Kopen In Klazienaveen Bekijk 9 Koopwoningen

Achter de woning bevindt zicht nog een vrijstaande stenen garage.

. 4 slaapkamers waarvan 1 op begane grond. In het centrum van klazienaveen staat deze volledig on. Via de ruime halentree heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Makelaars Funda desk Trends data. Vroeger was dit dierenarts woning met praktijk aan huis. Op zoek naar bedrijfspanden in Klazienaveen.

Meer over de vlinderstad. 1015 m 2 - 990 m 2. Straal 1 km 5 km 10 km 15 km Perceeloppervlakte.

8 Woningen in Klazienaveen vanaf 135000. De woning heeft een woonoppervlakte van 194 m 2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 854 m 2. Meer dan 150 m².

Riante vrijstaande woning Nu te koop in Klazienaveen. Kantoor - huur koop. Koop 20 Huur Te koop of te huur 20 Locatie van object Prijs.

Open huis Voorzieningen. De woning is naar de eisen van 2006 volledig geïsoleerd en wordt verwarmd dmv. Gelegen in Klazienaveen ligt dit fraaie en ruime herenhuis in de Nobackstraat.

367 Vrijstaande woningen te huur in Klazienaveen vanaf 400 maand. Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat uw woning waard is. Dan bent u bij Startbox Makelaars op het goede adres hier vind u namelijk ons complete woningaanbod.

Een woning kopen in Klazienaveen begint op Huislijnnl - 8 huizen te koop via erkende makelaars - Ook huizen die niet op Funda staan. Tot 150 m² 1. Woonhuis gestoffeerd in de klazienaveen te klazienaveen.

Langestraat 201 7- GN Klazienaveen. De Kap 221 7891 LT Klazienaveen 190000 kk. De Kap 221 7891 LT Klazienaveen.

Baden op begane grond is mogelijk te maken. 0591 - 745 236. Startbox Makelaars is er voor iedereen een nieuwe start.

Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters fotos videos en plattegronden. Het adres Dordsedijk 403 bevindt zich op 74 m van een bushalte op 3237 m van een snelwegoprit en op 1850 m van een school. Bekijk alle 12 huizen te koop in Klazienaveen-Noord.

Zoek in het beste woningaanbod voor Klazienaveen. Uw zoektocht naar uw unieke bouwkavel start hier. Bevindt zich in 7891 GN Klazienaveen Emmen Drenthe.

Koop Klazienaveen Nobackstraat 5 Te koop Fotos 55 Plattegronden 8 Alle media Nobackstraat 5 7891 SV Klazienaveen. Vind het beste aanbod aan Huurwoningen in Klazienaveen. Koop of huur.

Voor het afsluiten van een hypotheek voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Te koop woningen in Klazienaveen Emmen. Bij ons kunt u terecht voor een deskundige taxatie.

Woning met aparte ingang voor evt praktijk aan huis of mantelzorgruimte. Koop huur of recreatie. Het is gebouwd in 1968 en heeft een energielabel D.

Nabij het complete centrum en alle denkbare voorzieningen van Klazienaveen wordt deze 2 onder 1 kap woning met aanbouw te koop aangebo. Door omstandigheden kunnen er tot nader order helaas geen bezichtigingen worden ingepland bij deze woning. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

Omschrijving Voorstag 11 Klazienaveen. Plaats je huis op funda. Op funda vind je 22 huizen te koop in Klazienaveen.

175 m 2 - 174 m 2. Vrijstaande woning in Klazienaveen Te koop Te koop sinds 2 weken geleden Rustig Groen Nabij centrum en Aan het water. Koop jouw eerste huis Verkoop je huis Hoe zoek ik op funda.

Met een aardgasgestookte HR-combiketel. Hillegondastraat 1 Klazienaveen - Op steenworp afstand van het winkelcentrum van Klazienaveen staat deze vrijstaande woning met Toggle navigation 0591-745283. Is voorzien van een royale aanbouw aan de achterzijde en is gelegen op een ruim perceel van maarliefst 1175 m2.

Riant vrijstaand herenhuis met vrijsta. Balkon 1 Lig-zitbad 4 Lift 1 Open haard Garage 7 Parkeerplaats Sauna Schuurberging 11 Zwembad 1 Omgeving. Niet alleen in Klazienaveen maar ook in de omgeving van Klazienaveen zijn prachtige bouwkavels om naar wens bebouwd te worden.

Prachtig appartement met 1 slaapkamer 1. De woning heeft een woonoppervlakte van 232 m 2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 979 m 2De woning is gebouwd in 2006 en heeft een energielabel A. Bent u nieuwsgierig welke huizen te koop staan in Emmen Klazienaveen en omstreken.

90 per m2 per jaar. 145 per m² per jaar. Bij Uni Makelaardij in Klazienaveen halen we alles uit de kast om je zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden gedurende het hele aan- of verkooptraject.

Deze vrijstaande woning in de straat Dordsedijk 403 in Klazienaveen heeft een oppervlakte van 110 m². Op funda in business vindt u momenteel 5 bedrijfspanden te koop en te huur in Klazienaveen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De huurprijs is 900 per maandnbekijk alle fotos en informatie over deze huurwoning op huursectorNl. Bekijk fotos plattegronden filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. De woning is gebouwd in 2005.

Vrijstaande Woning In Klazienaveen. Aan de rand van het dorp Klazienaveen gemeente Emmen met vrij uitzicht over landerijen bevindt zich deze verrassende geheel gemoderniseerde verduurzaamde en onderhoudsvriendelijke 21-kapwoning slaap- en badkamer beneden die oa. Een woning kopen of verkopen in de regio Klazienaveen Emmen en Coevorden.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Emmen en omgeving. Nobackstraat 3 is gelegen in de buurt Klazienaveen-Zuid. In en om Klazienaveen zijn meerdere bouwkavels te koop aangeboden die kunnen voldoen aan deze woonwensen.


Verkochte Huizen In De Doeze Klazienaveen Funda


Huis Te Koop Hillegondastraat 1 7891 Pj Klazienaveen Funda


Te Koop Woningen In Klazienaveen Emmen Trovit


Verkocht Kloostermanswijk Wz 11 7891 He Klazienaveen Funda


Langestraat 67


Op Zoek Naar Particulier Woningaanbod Koop Duijndam Makelaardij


Verkocht Neptunusbaan 21 7891 Ca Klazienaveen Funda


De Doole 13


Huis Kopen In Klazienaveen Bekijk 9 Koopwoningen


Woning Te Koop Andoorn 18 7891wp Klazienaveen Vbo


Te Koop Planeet 5 Klazienaveen Vodoz Makelaardij


Te Koop Woningen In Klazienaveen Emmen Trovit


Huis Te Koop De Kap 273 Klazienaveen 7891 Lv Huispedia Nl


Woningen Klazienaveen Miljoenhuizen Nl


Huis Kopen In Klazienaveen Noord Alle Huizen Te Koop In Klazienaveen Noord Op Pararius


1


Huis Kopen In Klazienaveen Bekijk 9 Koopwoningen


Bamlresadz15gm


Woningen Klazienaveen Miljoenhuizen Nl


Langestraat 31


Woningen Klazienaveen Miljoenhuizen Nl


Verlengde Bladderswijk Wz 4


Huis Kopen In Klazienaveen Bekijk 9 Koopwoningen


Woning Brugstraat 11 Klazienaveen Oozo Nl


Te Koop Hillegondastraat 1 Klazienaveen Duijndam Makelaardij


Verkochte Huizen In Andoorn Klazienaveen Funda


Vodoz Makelaardij Te Koop 𝐋𝐚𝐧𝐠𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝟕𝟖 𝐭𝐞 𝐊𝐥𝐚𝐳𝐢𝐞𝐧𝐚𝐯𝐞𝐞𝐧 Unieke Kans Karakteristieke Woning Nabij Het Centrum Van Klazienaveen Deze Prachtige Woning Is Gebouwd Omstreeks 1906 En In De Loop Der Jaren Gerenoveerd


Verkochte Huizen In Saturnusbaan Klazienaveen Funda


Voorstag 11 Klazienaveen Makelaar1


Koopwoningen Klazienaveen Noord Klazienaveen Huizen Te Koop In Klazienaveen Noord Klazienaveen Funda


Huis Kopen In Klazienaveen Bekijk 9 Koopwoningen


De Kring 1a 7891 Te Klazienaveen Pdf Gratis Download

0 Response to "woning te koop klazienaveen"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel